Er din/jeres virksomhed den næste som opnår højere kundeloyalitet og bedre trivsel?

Det at være bevidst i sin kommunikation, skaber stor tilfredshed hos alle involverede og bidrager samtidig til en kultur, hvor medarbejdere tager ansvar, er løsningsorienterede og tør udfordre ”Best
Practice” på en konstruktiv måde. Med andre ord – en kultur der har styrken til at være i konstant forandring og evner at tilpasse sig et marked med stigende forventninger.

Min undervisning har vist positiv udvikling målt både direkte hos virksomhedens kunder i form af NPS, samt kulturmåling internt i
virksomheden.

   
 
 

"... jeg lå middelmådigt på min NPS, men efter en 3-6 møder/medlyt/sparring ændrede min NPS score sig og de tilbagemeldinger, som mine kunder kom med, var lige pludselig meget mere positive og anerkendende. I de efterfølgende uger/ mdr. har der kun været en vej for min NPS og det er op ...Jeg tror ikke at jeg havde kunne opnå samme effekt på min kundetilfreds/NPS uden sparring med Victoria."
Daniel Kristensen, certificeret forsikringsrådgiver,
Salg & Service Team, Alka Forsikring
"Gennem de sidste 3 år har alle medarbejdere i Skadesområdet i Alka været igennem de tre moduler samt efterfølgende medlytning som Victoria Toft har stået for... områdets NPS er steget fra 42 til tæt på 65. Resultatet af dette års EPSI-måling viser, at Alka´s skadesbehandling ligger i den absolutte elite i branchen. Særligt omkring medarbejdernes attitude, engagement og faglige niveau er resultatet steget markant."
Brian Petersen, skadesdirektør,
Alka Forsikring


"Det du observerer og kommenterer, når du er "på lyt" eller har workshops, sidder lige i skabet og har stor relevans og alle forstår, hvad du siger."
Helle Machon Sørensen, driftsspecialist,
Quality Assurance, Alka Forsikring


"Victoria er unik til at se menneskers potentiale og formår på særlig elegant og respektfuld måde at få medarbejdere til at yde deres bedste... og lidt til. Hun har stærke ”antenner” og formår både at afkode enkeltpersoner og grupper. Bag det rolige og feminine ydre gemmer sig en smart, strategisk og klog forretningskvinde, som rummer den sjældne kombination at være både human og have gennemslagskraft og modet til at konfrontere. I Victorias selskab føler jeg mig altid anerkendt og værdifuld... Hun er autentisk og udholdende og dermed en rollemodel for mig."
Kristina Eriksen, tidligere projektleder,
Futurecom Uddannelse
 
 
"Mange år i telefonen har givet mig en forståelse for, hvor sjovt og udviklende det er at tale med kunder hele dagen og tilpasse sin kommunikation til den enkelte kunde."
 
 
   
  EMPATHYCOM
  YDELSER/METODER
  REFERENCER
  VICTORIA TOFT
  BLOG
  KONTAKT